Krimi

2 órája

Szörnyű katasztrófába torkollott az autópályai izmozás az M7-esen

Nem bírtak a tesztoszteronnal, rettenetes véget ért a büntetőfékezők versengése. Sokkoló fotókon a végkifejlet.

MW

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Vádat emelt a Kaposvári Járási Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette miatt azzal a harmincas éveiben járó férfival szemben, aki indokolatlan fékezéssel akart megleckéztetni egy másik sofőrt az M7-es autópályán – írja cikkében a Magyar Nemzet.

A férfi Nagykanizsa felé tartott a sztrádán, amikor Szántód közelében utolérte a lassabban haladó és a belső sávban több másik járművet előző sértettet. 

A vádlott ekkor – mivel szerinte a másik autó feltartotta a haladásban – többször villantott a távolsági fényszóróval, majd előzött, és a másik autósnak bemutatva is kifejezte nemtetszését. A sértett ezt viszonozta. A vádlott lassított, ezért a másik autó sofőrje a belső sávban megpróbálta visszaelőzni a férfit. 

Ő ezután, hogy elégtételt vegyen a korábbi közlekedési szituációért, hirtelen a sértett elé vágott, majd minden forgalmi ok nélkül hirtelen fékezett. 

A mögötte haladó jármű vezetője ekkor szintén erőteljesen fékezett, azonban nem tudta elkerülni az ütközést, így hátulról a vádlott autójának csapódott. A balesetben senki nem sérült meg.

Íme, a végeredmény:

Forrás: Magyarország Ügyészsége
Forrás: Magyarország Ügyészsége

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!