Dunaújváros

2023.09.30. 12:00

Ingyen utazhatnak a bornapra

Balla Tibor

Móron is jó kis túrának néznek elébe Fotó: MW-archív

A dunaújvárosi Egészségfejlesztési Iroda (EFI) együttműködik a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetséggel, ennek keretében lehetőséget biztosítanak a dunaújvárosi lakosok számára, hogy részt vegyenek – ingyenesen – a Móri Bornapokon, az annak programsorozatába illeszkedő nordic walking Fe­jér vármegyei találkozón a Wekerle Sándor Szabadidőközpontban. 

Olyannyira, hogy még autóbuszt is biztosítanak október 1-jén, vasárnap azoknak, akik nem tudnak saját költségen, vagy autóval eljutni a helyszínre. Aki szeretné igénybe venni az ingyenes buszt, jelentkezhet az Egészségfejlesztési Irodában a 25/550-164-es telefonszámon. 

Dunaújvárosból 8.45-kor indul az EFI elől a busz, hogy 11 órakor már Móron, a köszöntőn lehessenek, és elindulhassanak 11.15-kor a nordic walking túrára a Kecskehegyen Akkermann Ferencné oktatóval. A túra után lehetőség lesz részt venni a szüreti felvonuláson a Szent István téren, hogy aztán Parall Bálint FEMSZISZ elnök rövid zárszava után 17 órakor indulhasson is vissza a busz Dunaújvárosba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában