Időpontváltozás

2024.08.27. 08:00

Miket tartalmazzon a női üzleti ruhatár?

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztatása alapján, szeptemberben újabb találkozót szervez a kamara Latinovits Zoltán utcai székházában a Női Vállalkozói Klub.

Molnár Emese

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

Viszont megváltozott a rendezvény eddig hirdetett időpontja, vagyis nem szeptember 17-én, hanem másnap, szeptember 18-án 14 órakor tartják meg. 

A program azt a címet kapta, hogy Nőiesség és elegancia az üzleti életben, amely utalt is a témájára. A meghívott vendég ezúttal Margaritovits Adél protokoll szaktanácsadó, stílustanácsadó lesz. Előadásában olyan témaköröket érint, mint a nonverbális kommunikáció, az első benyomás, az önprezentáció, az önismeret, hogy miket tartalmazzon a női üzleti ruhatár, milyen alap ruhadarabok szükségesek, mi az, ami tilos az üzleti megjelenésben, de szó lesz a kiegészítőkről és az ápolt megjelenésről is. 

A dunaújvárosi kamara arra is felhívta a figyelmet, hogy a rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött (a legegyszerűbben a kamara honlapján lehet jelentkezni). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában