Magyar Közigazgatási Családi Sportnap

2 órája

A Dunaújvárosi Járási Hivatal kollégái kiválóan pingpongoztak

A közigazgatásban dolgozókat hívták pályára egy sportos családi nap keretében szeptember végén. A Dunaújvárosi Járási Hivatal csapata asztaliteniszben jeleskedett.

Molnár Emese

A vegyes párosok küzdelmeiben Gyarmati-Dege Katinka és Egressy Gábor bronzérmet szerzett

Fotó: Fejér Vármegyei Kormányhivatal

Immár második alkalommal hirdette meg a Magyar Közigazgatási Családi Sportnapot a Kancellária Sportegyesület. A minisztériumokban és azok háttérintézményeiben dolgozókat várták szeptember 28-án a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Egyetemi Sportközpontjába, többek közt a Dunaújvárosi Járási Hivatal kollégáit is.

dunaújvárosi
A dunaújvárosi Nagy Milán (a képen balra) a profik mezőnyében a második helyen végzett az asztalitenisz sportágban
Fotó: amatőr

 A rendezvény azt a célt szolgálta, hogy a munkatársak, a szervezeti kollektívák eltölthessenek együtt egy vidám napot a mozgás jegyében; hogy jobban megismerhessék egymást; hogy kikapcsolódhassanak, feltöltődhessenek. Kilenc sportágban mérhették össze erejüket, ügyességüket a kormány- és köztisztviselők (volt például úszás, tollaslabda, labdarúgás, röplabda, kosárlabda), de szerveztek gyalogtúrát, és bizonyítani lehetett a gasztronómiai tudást is a főzőversenyen. Egyéniben és csapatban is nevezhettek a különféle versenyszámokra. Családi nap lévén, a gyermekeknek külön programokkal is szolgáltak, a futás és az úszás mellett kézműves foglalkozás, csillámtetkó készítés, ugrálóvár és kalandpark is várta őket. 

A Fejér Vármegyei Kormányhivatal arról számolt be, hogy a Dunaújvárosi Járási Hivatal munkatársai kiemelkedő eredményeket értek el asztaliteniszben. A profik mezőnyében Nagy Milán a második helyen végzett, míg az amatőr versenyzők közül ugyancsak a dobogó második fokára állhatott fel Egressy Gábor. A vegyes párosok küzdelmeiben Gyarmati-Dege Katinka és Egressy Gábor bronzérmet szerzett. A férfiak páros versenyszámában pedig Szabó József és Egressy Gábor kettőse zárta az élen a megmérettetést. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában