Meteo

2024.09.01. 07:00

Időjárás: Forró szeptember elseje

Duol.hu

Fotó: Shutterstock

Mai nap időjárása

Vasárnap folytatódik a strandidő, kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütésre számíthatunk, csapadék nélkül. A szél változó irányú, gyenge, vagy mérsékelt marad. Hajnalban a hőmérséklet 16 és 22 fok között lesz. Délután a csúcshőmérséklet 32 és 37 fok között alakul.

Távolabbi kilátások

Hétfőn többnyire napos idő várható, helyenként gomoly- és fátyolfelhőkkel az égen, csapadékra azonban nem kell számítani. Az északkeleti szél időnként megélénkülhet, az Észak-Dunántúlon pedig délkeleti irányból is fújhat. A hőmérséklet 32 és 37 fok között alakul.

Kedden napos időre számíthatunk, csak néhol zavarhatja meg kevés fátyol- és gomolyfelhő. Csapadék nem várható, a légmozgás mérsékelt marad. Délutánra a hőmérséklet 33 és 38 fok között alakul.

Szerdán a napos idő dominál majd, néhol gomoly- és fátyolfelhők jelenhetnek meg az égen, de csapadék kialakulása nem valószínű továbbra sem, folytatódik az aszály. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad, nem lesz jelentős szél. A maximum 34 és 38 fok között várható, tovább tombol a hőség.

Forrás. köpönyeg.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!