Agárd

2024.08.17. 14:00

A törölközős széf nem működött a strandon

Molnár Emese

Strand illusztráció

Fotó: Nagy Tamás

Egy nő értesítette a rendőrséget augusztus 12-én délután arról, hogy eltűnt egy velencei strandról a törölközője alá tett táskája, amelyben a családtagok iratai, pénz, mobiltelefonok és bankkártyák voltak- adta hírül a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Mint azt az eset kapcsán részletezték, a nő elmondta a helyszínre kiérkező egyenruhásoknak azt is, hogy a náluk maradt telefonokra a lopást követően több SMS-t kaptak arról, hogy éttermekben, büfékben és trafikbanban fizettek a bankkártyákkal.

Miközben a járőrök felkeresték azokat a helyeket, ahol a tolvajok vásároltak, további értesítések érkeztek újabb éttermi fogyasztásokról. A bejelentés után néhány órával végül egy agárdi büfében érték tetten az elkövetőket, akik időközben egy másik strandoló pénztárcáját is ellopták, és az abban talált bankkártyát is használták.

A két érdi tettest, egy 49 éves és egy 43 éves férfit lopás, valamint információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként- tette hozzá a rendőrség. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában