Labdarúgás

2 órája

Nagy pofonba szaladtak bele a görög faluban — képgalériával

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság II. osztályának déli csoportjának hétvégi, 9. fordulójában úgy potyogtak a gólok, mint az őszi falevél. A Nagyvenyim zsinórban harmadik sikerét érte el az Előszállás ellen, míg a Nagykarácsony nagy pofonba szaladt bele.

Horváth László

A Nagyvenyim az Előszállás legyőzésével folytatta jó sorozatát

Fotó: Horváth László

A Nagykarácsony szombaton súlyos vereséget szenvedett Beloianniszban, nagy pofonba szaladtak bele. A házigazdák ezzel egy pontra megközelítették a listavezető Polgárdit. Lajoskomáromban is örülhettek a szurkolók a gólzápornak, ahol simán verték a Seregélyes-Sárosd II. csapatát. A legtöbb találat azonban nem is ezeken a mérkőzéseken esett, hanem a Sárszentmihály-Masterplast – Aba Sárvíz összecsapáson, ami 0-9 lett. Az eredményhez azért hozzá kell tenni, hogy a vendéglátók a 11., a győztes Aba pedig a 3. helyen van jelenleg. 

nagy pofonba
A Nagykarácsony nagy pofont kapott Beloianniszba
Fotó: Horváth László

 

A városkörnyéki együttesek közül jó sorozatban van a Nagyvenyim, ugyanis harmadik mérkőzésüket nyerték zsinórban. Az Előszállás pedig nehezen kászálódik ki a hullámvölgyből, ők meg három forduló óta nem tudtak pontot szerezni.

Nagyvenyim – Előszállás 2–0 (1–0)

Nagyvenyim: Pék – Rezes, Ráthgéber, Proncz, Balogh, Slett (Deli 5.), Mohácsi (Furuglyás 87.), Kővári, Kovács, Sipeki, Török Barsa. 
Előszállás: Gulyás – Mukli (Nagy 75.), Kovalovszky, Nyári, Béres, Garbacz, Horváth G., Szalai, Puskás (Horváth Krisztián 50.), Németh, Horváth Kolos.

A 28. percben szabadrúgáshoz jutottak a házigazdák, és a sorfalról levágódó, majd a kapu felől kipattanó labdára Ráthgéber csapott le, és lőtt nagy bombát az előszállási kapuba. Ezután csak helyzetekig jutottak a csapatok, melyből a nagyvenyimi Rezes tudott szintén szabadrúgás utáni lepattanóból újabb találatot szerezni. A gól egyben a végeredményt is jelentette.

A Nagykarácsony méretes pofonba szaladt bele a görögöknél. Igaz, összesen két cserével tudtak kiállni.

Beloiannisz – Nagykarácsony 5–0 (3–0)

Nagykarácsony: Turi – Szabó, Kovács, Tábi, Baranyai (Simon 46.), Czári, Balogh, Princz, Jákli, Rácz, Nagy. 

Az első félidőben három találatot is bevittek a beloiannisziak. Ebből kettőt Mágocs és egyet László szerzett. A szünet után is hamar zörgött a nagykarácsonyi háló. Előbb az 50., majd a 60. percben is eredményesek voltak a vendéglátók. Először Szalai talált be, majd Mágocs harmadik góljával alakult ki a végeredmény.

Ruzsás László Beloiannisz: – Az ilyen különbségű győzelmet nem nagyon kell magyarázni. 

Ahhoz képest, hogy három meghatározó játékosom nem lépett pályára és kapus nélkül játszottunk, ez így kimondottan értékes.

– Kijött a lépés és jót futballoztunk. Készülünk a következő fordulóra, ahol szoros mérkőzésre számítunk. Sajnos továbbra is sok hiányzónk van.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában