Baleset

2024.08.16. 15:42

Forgalomkorlátozás a 6-os főúton - Frissítve

Többen megsérültek a Pakson történt balesetben.

Duol.hu

Forrás: police.hu

Frissítve 17:30

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléses baleset történt a 6-os főút 112-es kilométerszelvényénél, Pakson. Egy autó vezetője a Paksi atomerőmű felől közlekedett a város felé. A lámpás kereszteződésben, ahol a fényjelzőkészülék sárgán villogott, megkezdte a balra kanyarodást, de nem adott elsőbbséget a vele szemben a főúton egyenes haladó busznak, és elékanyarodott. Az ütközést követően a kocsi a kereszteződésben forgalmi okból álló kamionnak is nekicsapódott. 

A balesetben az elsődleges információk szerint az autó sofőrje, egy 39 éves helyi férfi és utasa, egy szintén helyi 40 éves nő is súlyosan megsérült.

Az érintett útszakaszon a rendőri intézkedés és a műszaki mentés véget ért. A forgalom ismét zavartalanul halad.


Balesetről érkezett bejelentés augusztus 16-án nem sokkal háromnegyed kettő után. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a 6-os főút 112-es kilométerszelvénye közelében, Paks külterületén egy kamion, egy busz és egy autó ütközött össze ezidáig ismeretlen körülmények között. A balesetben többen megsérültek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezik, írja a police.hu.

A sérültek ellátása, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett útszakaszon közlekedőknek. A forgalmat rendőrök irányítják. Kérjük, hogy mindenki óvatosan haladjon!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában