Rendőrség

2 órája

Fókuszban a közlekedésbiztonság, kiemelten a gyermekek védelme

Az Országos Rendőr-Főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága és a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) társszervezésben 2017 óta megvalósuló Biztonság Hete programsorozat 2024-ben is folytatódik – írta közösségi oldalán a vármegyei rendőr-főkapitányság.

Duol.hu

Forrás: A rendőrség Facebook oldala

Az országos rendezvénysorozathoz kapcsolódva a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti, baleset- és bűnmegelőzési szakemberei csütörtökön délelőtt a Németh László Általános Iskola előtti területen szervezték meg a gyermekek biztonságára fókuszáló Biztonság Napja tematikus programot alsó tagozatosok  számára. A rendőrök a MABISZ munkatársaival, a Fejér Vármegyei Kormányhivatal munkavédelmi szakembereivel, a Katasztrófavédelem, a Magyar Vöröskereszt és a Magyar Közút képviselőivel közösen várták a kisiskolásokat, illetve azokat az érdeklődőket, akik tenni akarnak a felelősségteljes, környezettudatos közlekedésért. 

A tematikus napon a gyermekek játékos formában, forgószínpadszerűen, kilenc állomás feladatainak teljesítésével ismerkedtek meg, illetve mélyítették el a közlekedés legalapvetőbb szabályait.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában