Kölcsönös együttműködés

2024.05.28. 17:00

Közös munkával ismét fejlődő pályára állíthatjuk Dunaújvárost

A Fidesz dunaújvárosi szervezete, a KDNP és a Jövő Új Városáért Egyesület (JUVE) közös polgármesterjelöltje, Magyar András a következőt írja posztjában.

Duol.hu

Forrás: Magyar András Facebook

Mint írja: 

Számunkra alapvető dolog, hogy kapcsolatokat építsünk ki és rendszeresen találkozzunk a helyi vállalkozókkal is, hiszen a kölcsönös együttműködés jelenti Dunaújváros gazdasági fejlődésének egyik kulcsát.

Meg kell hallgatni a véleményüket és a javaslataikat, elvégre ők napi szinten látják a gazdasági folyamatok és a munkaerőpiaci helyzet alakulását. Tapasztalatuk és előmutató tanácsaik pedig rendkívül értékesek a stratégiai kérdésekben.

Mindig is hangsúlyozom, ha sikeresek a helyi vállalkozók, az sikert jelent a városnak is, hiszen munkahelyeket teremtenek, megélhetési lehetőséget biztosítanak a munkavállalóik számára, fejlesztéseket hajtanak végre, és nem utolsó sorban itt fizetnek iparűzési adót is.

Örülök, hogy a támogatásáról biztosított Makai Gábor helyi vállalkozó és egyben elkötelezett lokálpatrióta is, aki egy újabb erősítést jelent abban, hogy összefogással, közös munkával ismét fejlődő pályára állíthassuk Dunaújvárost!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában