AlfaCity 2024

2024.06.26. 11:00

Bringázz velünk az Alfa rajongók között!

Idén is elérkezett az idő, hogy AlfaCity, az alfások Európában legnagyobb éves találkozója, ismét megnyissa kapuit a Szalki-szigeten, Dunaújvárosban.

Török Tímea

Fotó: Vönöczky Balázs

De most valami egészen különleges vár az érdeklődőkre. Az idei AlfaCity egyik legizgalmasabb eseménye a Bringázzunk az alfásokkal elnevezésű kerékpártúra, amely június 28-án, pénteken 17:00 órakor startol. Ez a program nem csak az Alfa rajongóknak szól, hanem mindenki számára nyitott, aki szeretne egy jót biciklizni a Duna mentén, és megmutatni a vidéki és külföldi látogatóknak, milyen gyönyörű környezetben élünk.

Vönöczky Balázs, a szervezők egyike, így nyilatkozott: "A célunk az volt, hogy valami különlegeset hozzunk létre, ami Dunaújvárosra jellemző, és maradandó élményt nyújt az ide látogatóknak. A kerékpártúra tökéletesen illeszkedik ebbe a koncepcióba, és örömmel hívjuk és várjuk az érdeklődőket, hogy csatlakoznak hozzánk."

Mit kell tudnod a bringatúráról? 

2024. június 28., péntek, 17:00 lesz a gyülekező a Szalki-szigeten a Kemping bejáratánál. A részvételi feltételeiről tudni érdemes, hogy nem szükséges jegyet venni az Alfa Citybe, elég ha mindenki magával hozza a kerékpárját és a jókedvedet.

AlfaCity 2024 nem csak az autók szerelmeseinek szól, hanem mindenkinek, aki szeretne részt venni egy nagyszerű közösségi eseményen. A szervezők mindenkit várnak, aki kedvet érez egy közös bringázáshoz. Élvezzük a nyár legjobb programját, találkozzunk a Szalki-szigeten! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában