Perkáta

2024.07.29. 18:00

A hivatal elé érkezik a kormányablakbusz

A Kormányablakbusz július 30-án, kedden 10 és 14 óra között Perkátán fog állomásozni.

Molnár Emese

Fotó: mw

A Fejér Vármegyei Kormányhivatal tájékoztatója alapján a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat a perkátai Polgármesteri Hivatal előtt várja az ügyfeleket kedden. Mint írják, ez a szolgáltatás egy egy bármikor rugalmasan bevethető (a változó igényekhez és körülményekhez gyorsan és hatékonyan alkalmazkodni képes) mozgatható ügyfélszolgálati iroda, ahol az ügyfelek a kormányablakokban elérhető számos ügytípust intézhetnek, továbbá lehetőség van a hatósági eljárások megindítására szolgáló kérelmek benyújtására, illetve tájékoztatást kaphatnak az egyes eljárásokban az ügyintézés menetéről (a szükséges dokumentumokról, az eljárás költségeiről, ügyintézési határidőről).

A kormányablakbuszokban többek között lehetőség van személyi igazolvány igénylésére, lakcímváltozás bejelentésére, jogosítvány (vezetői engedély) ügyintézésére, parkolási igazolvánnyal kapcsolatos ügyek intézésére, diákigazolvány igényléséhez szükséges NEK adatlap felvételére, útlevél igénylésére, ügyfélkapus regisztrációra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában