Száznegyvenhat érkező

2024.08.27. 11:00

Vasárnap költözhetnek a diákok a Rudas-koliba

Molnár Emese

A Rudas Közgazdasági Technikum még augusztus elején hirdette ki, hogy mely tanulók nyertek felvételt a középiskola kollégiumába a 2024/2025-ös tanévre vonatkozóan. A lista alapján száznegyvenhat tanulónak jelenti majd a második otthonát a Rudas-koli. 

Az intézmény egy részletes tájékoztatóval is szolgál, legfőképpen az újonnan érkező diákok és szüleik számára, amelyben minden fontos tudnivalót összefoglaltak többek közt arról, hogy mire lesz majd szükségük a kollégiumban; mi az, ami rendelkezésre áll, s mi az, amit hozniuk kell magukkal. Ebben a tájékoztatóban ugyancsak felhívták a figyelmet arra, hogy a kollégiumi felvétel egy évre szól (tehát jövőre ismét kérvényezni kell azt). 

A kollégistáikat szeptember 1-jén, vasárnap 14 és 19 óra között várják, ekkor költözhetnek be, s foglalhatják el szobáikat. Az újoncok szülei számára aznap 16 órakor szülői értekezletet is tartanak. 

Másnap, szeptember 2-án, hétfőn pedig megkezdődik a tanév, amely majd 2025. június 20-án zárul. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában