Fejér

3 órája

Díjazták az egészségügyi szakdolgozókat

Sárbogárdon került megrendezésre a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara XII. Fejér Vármegyei Szakdolgozói Napja – írták a Szent Pantaleon Kórház közösségi oldalán.

Duol.hu

Forrás: Szent Pantaleon kórház Facebook-oldala

A programon a megjelent szakdolgozókat többek között dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke, valamint dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő köszöntötte.

A Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet vezetőségének képviseletében dr. Szilágyi Örs főigazgató, Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és Béres Andrea vezető ápoló vett részt a rendezvényen, melynek keretében Semmelweis Napi Elismerő Oklevelek átadására is sor került.

A dunaújvárosi intézményből Dáginé Kormos Ildikó ápoló és Scheier-Kiss Nóra aneszteziológiai szakasszisztens részesültek díjban a hivatásuk gyakorlása során kiemelkedő és példamutató szakmai munkájuk elismeréseként, melyeket dr. Balogh Zoltán, a MESZK országos elnöke, Bokorné Sike Erika, a MESZK Fejér Vármegyei területi elnöke és dr. Juhászné Bordács Veronika, a MESZK Fejér Vármegyei Terület fekvőbeteg-ellátási alelnöke adtak át. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Aranylámpás díját idén Bokorné Sike Erika területi elnök vehette át, amit minden évben a kiemelkedő munkát végző egészségügyi szakdolgozóknak ítélnek oda.

Az elismeréseket követően szakmai előadásokkal folytatódott a rendezvény.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában