Dunaújváros

2 órája

Az első busafogó verseny az öbölben

Október 26-a és 27-én rendezi meg az I. Dunaújvárosi 24 órás pénzdíjas Busafogó Versenyt a Kikötői-öbölben a Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület és a Csak A Busa csoport állami horgászjeggyel rendelkező ifjúsági és felnőtt versenyzők számára.

Balla Tibor

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

A csapatversenyre (2 fő + 1 segítő) nevezni személyesen, a DSHE Horgászirodán, vagy online lehet október 24-én 15 óráig. A nevezéseket érkezési sorrendben fogadják el. Helyszíni nevezésre nincs lehetőség. A pálya befogadó képessége maximum 30 csapat (60 fő + segítők).

A program a következő: október 26-án 8:30-tól gyülekező, regisztráció, 9-kor sorsolás, majd 9:30-tól a horgászhelyek elfoglalása, felkészülés a versenyre. A verseny kezdete 12 órakor lesz, a zárása pedig október 27-én 12 órakor. Az eredményhirdetést október 27-én, vasárnap 12:30-kor tartják. A verseny kezdetét követően minden 4. órában tartanak mérlegelést. A szabályok részletes ismertetése a helyszínen történik majd meg. Mivel a busa invazív halfajta, így a kifogott halakat nem engedik vissza, hanem jótékony célra felajánlják. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában