Iparkamara

2 órája

Fórum lesz az építésügyi változásokról

Jelentős építésügyi jogszabályváltozások léptek érvénybe 2024. október 1-től. Erről lesz fórum a helyi kamarában.

Molnár Emese

Jelentős építésügyi jogszabályváltozások léptek érvénybe október 1-től, ez lesz a fórum fő témaköre. Fotó: a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara honlapja.

Építésügyi információs fórumot tart november 5-én, kedden 13:30-tól a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara kamara. 

fórum
A fórum helyszíne a dunaújvárosi kamara Latinovits utcai székházában lesz. Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Mint azt a rendezvény ajánlójában írják, jelentős építésügyi jogszabály-változások léptek érvénybe 2024. október 1-től. Az építéshatósági eljárásokat és a kivitelezéseket érintő változások az építésben résztvevő valamennyi szereplőt új feladatok elé állítják. Többek között változtak az engedélyköteles építési kivitelezési tevékenységek, az építésügyi bírságok, és az e-napló vezetés szabályai is. A tájékoztató előadás az építésügyi hatóság szempontjai szerint összegzi a bekövetkezett változásokat és az ebből adódó új feladatokat. A november 5-i fórum helyszíne a kamara Latinovits utcai székháza, ahol Kozári Mihály, a Fejér Vármegyei Kormányhivatal - Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály Építésügyi és Építésfelügyeleti Osztályának vezetője tartja az előadást. A tájékoztató után kérdéseiket is felehetik az érdeklődők. A fórumon ingyenes a részvétel, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a kamara honlapján lehet megtenni november 4-ig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában