Vízilabda

2 órája

A címvédőt kapták a kupa elődöntőjében

A címvédő UVSE-t kapta ellenfélül a női vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében a DFVE csapata, amely kedden este bajnokit játszik a III. Kerület otthonában.

Gallai Péter

Horváth Brigittáék kedden este bajnokit játszanak a kupameccsek után

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A dunaújvárosi csapat pénteken és szombaton a Szentes ellen aratott két sikerrel teljesítette a negyeddöntős párharcát a Magyar Kupában. Ami után el is készült a négyes döntő sorsolása, ahol kemény ellenfelet, a bajnoki és kupacímvédő UVSE együttesét kapta Maxim Kordonskiy gárdája. A másik ágon a BVSC és a Ferencváros találkozik. A sorozat záró szakaszát december 6-n és 7-én rendezik a BVSC Szőny úti otthonában.

címvédő
Pál Rékáék a címvédő UVSE-t kapták a Magyar Kupa elődöntőjében
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az orosz vezetőedző így tekintett vissza a negyeddöntőre: - Először is szeretnénk gratulálni a lányoknak. Két mérkőzést játszottunk, és sikerült győznünk a Szentes ellen, amit különösen nagyra értékelünk. Nem volt könnyű mérkőzés, mivel még ezzel az eredménnyel is egy fiatal és erős csapatról beszélünk. Ismételten gratulálunk mindenkinek, és rendkívül boldogok vagyunk, hogy bejutottunk az elődöntőbe, majd pedig folytathatjuk a küzdelmet a bajnokságban. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy a lehető legjobban szerepeljünk.

Ez a szereplés pedig már kedden este folytatódik, amikor a bajnokság harmadik fordulójában a III. Kerületi TVE lesz a dunaújvárosi csapat. A hazaiak eddig két vereséggel állnak, míg a DFVE két magabiztos sikerrel nyitotta a szezont.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában