Magánosítás

7 órája

Spar: a kis üzlet nagy változása

Újabb változás a dunaújvárosi üzletek terén. Átalakulóban van a Vasmű úti Spar üzlet.

Agárdy Csaba

A lényeg, hogy október 21-től a SPAR franchise hálózatába került a dunaújvárosi üzlet Spar partner néven. 

Spar
A vasmű úti Sparból Spar Partner lett – új rendszerben működik tovább
Fotó: spar.hu

Spar szolgáltatások továbbra is

Ennek lényege, hogy az áruházak magánkereskedői üzemeltetésűek, Az együttműködés során a kereskedők teljes önállóságukat megtartják, üzleteik választéka azonban nő, élvezhetik a SPAR több szolgáltatását. A termékkínálatukban megtalálhatóak a SPAR Magyarország saját és exkluzív márkái, valamint a cég Regnum húsüzeméből származó, garantáltan ellenőrzött minőségű, előrecsomagolt húsáruk. Árucikkei nagy részét a SPAR logisztikai központjából szállítják ki. A partner üzletekben használhatóak a SuperShop kártyák, emellett elérhetőek a SPAR hűségakciói. Továbbá a vásárlók a cégcsoport heti akciós újságaiban megjelenő kedvező árakat is élvezhetik. Ugyanakkor a helyi lakosságnak is előnyös, mert a környékbeli, úgynevezett kényelmi boltok kínálata jelentősen képes bővülni.

Ha valaki hétfőn belépett az áruházba, akkor azt láthatta, nőt az árukínálat. Információink szerint az átalakulás az első lépéseinél tart, és folyamatosan hajtják végre. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában