acélbikák

2017.11.28. 20:16

Feni a fogát a vereség után a Fradi

Egymásután játssza a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata a mérkőzéseit. A társaság jó passzban van, mivel az Erste Ligában hat meccsből hatot megnyert. Igaz, volt egy vereségük: a Magyar Kupában a múlt héten itthon 5-1-re kikaptak a MAC-tól.

Agárdy Csaba

A fotó remek. Sok mindent elárul a DAB – FTC mérkőzésekről Fotó: Zsedrovits Enikő

Ismét kupameccs vár a dunaújvárosiakra. A DAB a Ferencváros vendége lesz. Az Acélbikák nem állnak túl jól a selejtezőcsoportban, ami biztos, ha ezúttal nem nyernek, akkor matematikailag is elvesztették azt, hogy a négyes döntőbe jussanak. A DAB jó előjelekkel várhatja a Fradi elleni meccset, hiszen múlt hét pénteken az Erste Ligában 7-2-re nyert egy igencsak tartalékos dunaújvárosi csapat a Fradi ellen, de aki látta mérkőzést, az tudja, nem volt ilyen különbség a két gárda között, komoly küzdelem folyt a pályán.

A fotó remek. Sok mindent elárul a DAB – FTC mérkőzésekről
Fotó: Zsedrovits Enikő

Jason Morgan, a DAB edzője kemény meccsre számít: – Abban biztos vagyok, hogy erősen kezd majd az FTC, főleg azután, hogy legutóbb kikaptak Dunaújvárosban. Mentálisan kell készülnünk minden mérkőzésre, külön-külön, arra koncentrálni, hogy a lehető legpontosabban betartsák a fiúk a taktikát, aminek köszönhetően sikeresek tudunk lenni. A pontos keretet jelenleg sajnos még én sem tudom, mert több játékosunk is apró sérüléssel küszködik, ezért csak a kezdés előtt tudom megmondani, kijátszik. A találkozó szerdán 18 órakor kezdődik Pesterzsébeten.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában