DFC

2023.05.07. 20:36

Fájó vereség a Ceglédtől - képgalériával

A labdarúgó NB III Közép csoportjának harminchatodik fordulójában a Ceglédi VSE együttesét fogadta vasárnap délután a Dunaújváros FC labdarúgócsapata. Az összecsapást háromgólos különbséggel a vendégek nyerték, az igen gyenge teljesítményt nyújtó DFC ellen.

Gróf András

Dunaújváros FC – Ceglédi VSE 1-4 (1-2)

Dunaújváros Stadion, 200 néző. Vezette: Sipos Katalin (Sáfárik, Farkas G.).

Dunaújváros FC: Molnár L. - Németh, Szepessy R., Leidl, Ferenczy, Vajda R., Stampfel, Perjési (Vagyóczki a 85. p.), Tóth Á. (Gál B. a 85. p.), Székely, Marlen (Katona az 59. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.Ceglédi VSE: Haála - Schmidtka, Kovács K., G. Bíró, Rjaskó, Orlov, Papp Gy., Juhász A., Annus (Tóth R. a 85. p.), Ványi (Ledacs-Kiss a 79. p.), Markó. Vezetőedző: Schmidt Balázs.

A múlt heti idegenbeli sikert követően újabb győzelmet vártak a szurkolók, de rosszul kezdődött a találkozó az újvárosiak számára. A tizennegyedik percben egy sarokrúgást követően a Schmidtka Balázs fejelt a hazaiak kapujába (0-1). A harmincnegyedik percben Schmidtka második találatával kétgólosra nőtt a ceglédiek előnye (0-2). Négy perccel az első félidő vége előtt Szepessy Róbert büntetőből szerzett góljával sikerült szépíteniük a házigazdáknak (1-2). A fordulást követően sikertelen hazai próbálozásokat követően növelték előnyüket a vendégek. A hatvanötödik percben Papp György beadását Annus Árpád juttatta közelről Molnár László kapujába (1-3). Hét perccel a rendes játékidő vége előtt újabb hideg zuhany érkezett ettől a párostól. Változott ugyan a szereposztás, hiszen ezúttal Annus volt az előkészítő és Papp a befejező (1-4). A DFC gárdája nem tudta megismételni a múlt heti produkcióját, így fájó vereséget szenvedett attól a Ceglédtől, akik az ezt megelőző nyolc mérkőzésükön egyetlen pontot sem tudtak gyűjteni.

A forduló további eredményei: MTK Budapest II – Monor 3-4, Ferencvárosi TC II - PTE-PEAC 1-1, Budapest Honvéd-MFA II - Újpest FC II 2-1, Kecskeméti TE II - Iváncsa KSE 2-4, Paksi FC II - Szolnoki MÁV FC 1-5, Szekszárdi UFC – ESMTK 0-1, Hódmezővásárhelyi FC - Bánk-Dalnoki LA 4-1. A Balassagyarmati VSE és a Makó FC visszalépése miatt ezúttal a METON-FC Dabas, valamint a Majosi SE együttese volt szabadnapos.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában