Jégkorong

2023.06.29. 21:10

Marad a lett védő az Acélbikáknál

A lett védőjátékos, a huszonöt esztendős Pauls Svars is Dunaújvárosban marad a következő jégkorong Erste Liga-szezonra – közölte csütörtökön este az Acélbikák együttese a közösségi oldalán.

Duol.hu

Forrás: Facebook

A 181 cm magas Svars a múlt esztendőben érkezett a klubhoz az Olimp Riga csapatától. Korábban megfordult a város több egyesületében is, folyamatos szereplője volt az orosz bázisú MHL és a lett bajnokságnak, ezen felül hat mérkőzés erejéig még a KHL világába is betekinthetett a Dinamo Riga játékosaként. 
Dunaújvárosban gyorsan megkedvelték a halk szavú bekket, aki remek korcsolyázótechnikájával, valamint nyugodt megmozdulásaival vétette többször is észre magát a szezonban. 
A 2022/23-as statisztikájában huszonkilenc plusz nyolc mérkőzésen összesen tizenhárom pont szerepel. Azonban ő is az a játékos, akinek tudása leginkább a védőharmadban mutatkozott meg, és így segítette az Acélbikákat a minél jobb helyezés eléréséhez. Pauls tehát marad és megkezdi második DAB-os szezonját. 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában