Felkészülés

2023.12.11. 16:37

A DFVE utánpótlás játékosainak válogatott edzései

Gallai Péter

Kadros Dominika, Eikel Anna és Kardos Laura pénteken az U18-as válogatottal készül

Forrás: DFVE

A héten több korosztályos női vízilabda-válogatt tart edzést. Zantleitner Krisztina az U17-es csapat szövetségi edzője hétőn rendezte meg összetartását a fővárosi Széchy-uszodában, délelőtt és délután. Ezen a gyakorláson Szopori Nóra és Tuza Szonja vett részt a DFVE klubjából. 

A folytatásban a dr. Sike József vezette U18-as és a Benczur Márton által irányított U19-es női válogatott pedig pénteken tart gyakorlást. Előbbi együttesbe Eikel Anna, Kardos Dominika és Kardos Laura kapott meghívót, míg utóbbiban most nem lesz dunaújvárosi pólós. Csicsáky Vince szövetségi edző az U16-os csapat pénteken és szombaton esedékes, budapesti keretösszetartására Balogh Lolát, Erdélyi Jankát, Szalai Szimonettát és Karancsi Rékát hívta meg az első napi gyakorlásra. Bozi Áron az U15-ös csapattal szombaton tart keretedzést, ezen a DFVE klubját Balogh Lola, Czinka Lora, Czere Laura, valamint Kubik Réka képviseli majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában