Értékelés

2024.01.29. 07:30

Talán túl nagy tiszteletet is adtak nekik

Mint ismert, szombaton a Győri Audi ETO fölényesen nyert a DKKA elleni bajnokin, azonban a Kohász a negyvenötödik percben még tizen tudta tartani világklasszis riválisát. Aztán a végjátékban nagyon kinyílt az olló a felek között.

Gallai Péter

Paróczy Sáráéknak a Győr ellen megcsinált jó dolgokat át kell menteni a következő meccsekre

Fotó: Laczkó Izabella

A mérkőzést a DKKA egyik szakvezetője, dr. Paic Róbert értékelte.

Nagy megtiszteltetés volt a Győrrel játszani, de úgy érzem, mindkét játékrészben túlzottan tiszteltük őket. Persze, nekünk más céljaink voltak ezen a találkozón, szerettünk volna különböző részfeladatokat megoldani és gyakorolni a következő fontos meccsekre.

Majd így folytatta: – A védekezésünkkel bizonyos időszakokat tekintve elégedettek lehettünk, azonban lőtt góljaink száma borzasztóan alacsony. A világ egyik legjobb csapatától ennyit kapni, függetlenül, milyen összeállításban szerepeltek, elfogadható. 

Nekünk okulni kell az ilyen találkozókból, és a jó dolgokat, amiket most időközönként meg tudtunk csinálni, át kell menteni a számunkra fontos mérkőzésekre.

- Külön öröm volt, hogy ennyien jöttek ki a meccsre, a dunaújvárosi és győri drukkerek remek hangulatot varázsoltak. Remélem, a következő találkozókon is számíthatunk a szurkolóink hasonló támogatására. 

Ulrik Kirkely a Győr mestere: – Büszke vagyok a csapatomra, hogy végig ilyen koncentráltan tudott játszani. Nehéz meccsre készültünk, mert tudtuk, hazai pályán a Dunaújváros ellen sosem egyszerű. A csapat jól alkalmazta a megbeszélt taktikát. Nagyon büszke vagyok, hogy akadémistáink, akik a keretben voltak, pályára is léphettek és értékes játékpercekhez jutottak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában