Díjátadó

2024.06.19. 14:24

Ezüst eső hullott Baracsra

Az idén is kiváló eredménnyel zártak a Baracs Sportegyesület futballcsapatai. A júniusi lecsófőző versenyen tartották a díjátadó ünnepségüket.

Horváth László

Az öregfiúk csapata a második helyezés mellett a fair-play díjat is elhozta

Fotó: Horváth László

Különlegesen sikeresnek mondható a klub 2023/24-es idényének eredményessége, hiszen a dobogós helyezések mellett a legtöbb díjat elhozó egyesület címet is elérte. A díjátadón így köszöntötte a megjelenteket Fehérvári József, az egyesület vezetője.

– Sportszerű és becsületes játék folyik itt nálunk, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy az öregfiúk együttes sorozatban hozza el a fair-play díjat. 

Azok az elismerések, melyek az asztalon vannak, szám szerint öt, az nem egy és nem két ember sikere, hanem azé a sportcsaládé, ami itt van Baracson. Neve van ennek az egyesületnek Fejérben és nem csak a fiúk, de a lányok révén is.

- Ők azok, akik az elmúlt tíz évben országosan is letették névjegyüket. Büszkék lehetünk, hogy a mi lányaink, a mi csaptunk. Ráadásul az utánpótlásban egyre több kislány rúgja a labdát. Közel 250 játékengedéllyel rendelkezünk, ami szintén óriási dolog a 3500 fős baracsi lakossághoz képest. Az eredmények tekintetében elmondható, ezüst eső érte Baracsot! Ez a mi szívünkben már szinte aranyérem.

A felnőtt csapat meghatározó játékosa Huber Balázs veszi át a kupát
Fotó: Horváth László

A következőkben Várai Róbert Baracs polgármestere is méltatta a sportegyesület eredményeit. Kifejezte, a dobogóra önmagában felállni nagyon szép.

Külön értéke van a sportszerűségi elismerésnek, hiszen nincs nagyszerűbb teljesítmény, mint a pályán becsületesen és emberi módon küzdeni.

 - A küzdés nem háború, nem ellenségeskedés, hanem tiszta szívű versengés – hallhattuk a polgármesteri köszöntőben.

Baracs eredményei a Fejér vármegyei labdarúgó bajnokság 2023-2024-es idényében 

Felnőtt női csapat 3. helyezés, II. osztály U19-es csapat 2. helyezés, II. osztály férfi felnőtt csapat 2. helyezés, öregfiúk együttes 2. helyezés, öregfiúk fair-paly díj. Az eseményen a csapatok mellett külön köszöntötték Salamon Miklóst az öregfiúk együtteséből, valamint a női futballt végleg abbahagyó Sraj Bernadettet. Elismerést vehetett át Hatvany-Fehérvári Alexa a csapatért végzett munkáért.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában