Somogyi Balázs nehéz helyzetben

2 órája

DAB: a munkamorál és a fejek teljes káoszban

Csúfos vereséget szenvedtek az Acélbikák pénteken az Erste Ligában. A DAB hazai pályán 9-2-re kapott ki a BJAHC-tól.

Agárdy Csaba

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Sok idő azonban nincs a kesergésre, mivel az Acélbikák vasárnap este (18.30) Debrecenben vendégeskednek. De hogyan  élte meg a zakót Somogyi Balázs, a DAB vezetőedzője. 

DAB
Somogyi Balázs, a DAB vezetőedzője
Fotó: Facebook

DAB: ez egy másik csapat volt

- A  múlt heti DEAC elleni meccshez képest egy másik csapat jött ki pénteken a jégre. Az egész mérkőzés értékelhetetlen volt számunkra, elfogadhatatlan. Nyilván hosszú folyamatos út, hogy beépítsük a fiatalokat, és a szurkolóink csak miattuk erőltették meg a hangszálaikat, mert ők kapartak a jégen. A munkamorálunk, és a fejünk az teljes káoszban volt, semmi akaratot nem láttunk a jégen, még azt sem, hogy megakadályozzunk egyes támadásokat, belevetődjünk korongokba, vagy áldozatot hozzunk. Ezek megvoltak a DEAC ellen, ezért voltunk közel a győzelemhez. Nagyon nehéz egy ilyen mérkőzés után beszélni, számomra ez új szituáció, és egy feladatom van, hogy valahogy ezt helyrehozzuk. Nem érdekel ki sérült, ki nem játszik, az érdekel, hogy aki a pályán van, az tegyen meg mindent a jégen. Ehhez nem az kell, hogy ki milyen ügyes, ki mennyire képzett, ki hogyan korcsolyázik, ez fejben dől el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában