Kupa

14 órája

Dunaújváros simán a legjobb négy között — képgalériával

A Magyar Kupa negyeddöntőjének szombati visszavágóját is magabiztosan nyerte a DFVE női vízilabda együttese a Szentes ellen.

Gallai Péter

A második meccsen sem volt kérdés, ki a jobb

Fotó: Ihász Martin

A párharc első felvonását pénteken Szentesen rendezték meg, ahol talán a vártnál szorosabb meccsen 13-9-re nyert a Dunaújváros gárdája. A második találkozóra nem kellett sokat várni, azt szombaton este rendezték meg a Fabó Éva Sportuszodában. A hazai csapatban ezúttal már az új igazolás, az orosz Anna Karnaukh kezdett a kapuban.

Dunaújváros
A Dunaújváros nyolc góllal nyert a Szentes ellen
Fotó: Ihász Martin

Két góllal a hazai csapat kezdte a termelést, amit az ellenfél még ki tudott egyenlíteni a második negyedben, s még 4-3-nál is tapadt a Szentes a hazaiakra. Aztán innen már elkezdett kinyílni az olló a felek között, s végül fölényes DFVE siker született, s egyben továbbjutás a sorozat négy legjobb csapata közé.

DFVE - Szentes 15-7 (2-0, 5-3, 5-3- 3-1)

DFVE: Karnaukh - Dobi 3, Garda 3, Mahieu 1, Kardos D. 2, Sümegi 1, Katsimpri 1. Csere: Maczkó (kapus), Jonkl 1, Horváth 2, Kardos L. 1, Pál, Szalai, Karancsi.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában