Jégkorong

2 órája

Erste Liga: újabb vereség

Brassóban is vereséget szenvedett az Acélbikák jégkorongcsapata. Ezúttal az Erste Ligában Brassóban kaptak ki.

Agárdy Csaba

Fotó: Milata Daniel-Maximilian

Az Acélbikák jégkorongozói a hétvégét Erdélyben töltötték, és két vereséget szenvedtek az Erste Ligában. 

Erste
Az Erste Ligás DAB-nak több lehetősége is volt a Brassó ellen.
Fotó: Milata Daniel-Maximilian

Erdélybe látogattak az Erste Ligában

Pénteken Gyergyószentmiklóson, vasárnap pedig Brassóban  szenvedtek vereséget. A címvédő otthonában az első harmadban a dunaújvárosiak gyenge játékot mutattak, aminek eredménye volt, hogy nem egészen négy perc alatt, a harmad közepén három gólt is kaptak. Ennek köszönhetően az első játékrész 3-0-ás brassói vezetéssel zárult. A második felvonásban egy gól született, azt a DAB dán légiósa, Mikkel Jensen szerezte. Az utolsó húsz perc kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon egy-egy góllal, így a hajrára 4-2-es brassói vezetésnél mehettek a csapatok. Az utolsó percben Somogyi Balázs, a DAB vezetőedzője kapusát mezőnyjátékosra cserélte az egyenlítés reményében, de Skachkov betalált az üres kapuba kialakítva az 5-2-es végeredményt. 

CSM Corona Brassó - DAB 5-2 (3-0, 0-1, 2-1)

DAB: Sági Máté - Tóth G., Kluuskeri, Mikkel Jensen, Zohovs, Vadkins - Raskin, Sysak, Sági Martin, Ritter, Hári N. - Faith, Jurkovics, Sári, Mazzag, Cséni - Léhi, Bánki, Mathias Jensen, Cseh, Nagy B. Vezetőedző: Somogyi Balázs.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában