Rockmaraton 2024

2024.07.13. 19:56

Baleset történt a Rockmaraton Fesztiválon - Frissítve!

Duol.hu

Nem hivatalos forrásból értesültünk arról, hogy leszakadt ma délután egy nagy ág a Rockmaraton fesztiválon a Hell és a Metal.hu színpadok közötti fás, étkezős területen. A helyszínen található pecsenyésnél az egyik ott tartózkodó vendég fejét találta el az ág, amely körülbelül 30 centiméteres átmérőjű volt. Volt egy másik sérültje is a balesetnek, akiről út tudjuk könnyebben sérült. Egy sátrat is eltalált ez az ág, de itt csak súrolta az egyik résztvevő vállát. Tudomásunk szerint a mentők kórházba szállították a sérülteket és a katasztrófavédelem is segített a fa környékének megtisztításában.
Mindkét szervet megkerestük, hogy hivatalos forrásból tájékozódjunk. 

Udvardi-Lakos Luca a mentőszolgálat kommunikációs munkatársa az alábbi közleményt küldte szerkesztőségüknek:

A helyszínről három személyt könnyebb sérülésekkel szállítottak bajtársaink kórházba.

Rabóczki Zsolt tűzoltó alezredes, helyettes szóvivő az alábbiakról tájékoztatta szerkesztőségünket:

- Egy nagyméretű ága szakadt le egy fának a dunaújvárosi camping területén tegnap délután.
A riasztást követőn a város hivatásos tűzoltói egy gépjárműfecskendővel és egy magasból mentő gépjárművel érkeztek a helyszínre. Annak érdekében, hogy a letört, fennakadt ágakhoz hozzáférjenek, a fa mellől egy büfésátrat odébb kellett telepíteni. Miután megközelíthető volt a terület, a lógó, illetve veszélyesnek ítélt ágakat a tűzoltók levágták.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában