Droggal üzletelt

3 órája

Dunaújvárosban árulta a kábítószert

A dunaújvárosi rendőrök őrizetbe vették az 52 éves dílert.

Duol.hu

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói a Készenléti Rendőrség munkatársaival kiegészülve csaptak le Dunaújvárosban a Szabadság úton 2024. október 7-én, hétfőn este arra a férfira, aki a megalapozott gyanú szerint rendszeresen kereskedett amfetaminnal és marihuánával.

Fotó: police.hu

A rendőrök az elkövető ruháinak és autójának átvizsgálása során zöld növényi származékot és fehér, kábítószergyanús port, valamint pénzt, gáz-riasztó fegyvert és egy mobiltelefont is lefoglaltak – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n.

A férfi lakóhelyén tartott szemlén további kábítószergyanús anyagokat találtak, valamint azok porciózásához és értékesítéséhez szükséges eszközöket.

Fotó: police.hu

Az 52 éves dunaújvárosi lakost előállították, majd kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását, melyet elrendelt a bíróság. Kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folyik ellene büntetőeljárás.

Az esettel összefüggésben elfogtak egy fogyasztót is, majd kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók vizsgálják, hogy kik vásároltak még a terjesztőtől, így az elkövetői kör bővülhet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában