Szép eredmény

2024.06.08. 11:00

Pénzügyi vetélkedőn remekeltek a dózsás diákok

Körmendi Erzsébet

Fotó: Dózsa iskola FB-oldala

A Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola is képviseltette magát - mégpedig remek eredménnyel - a 2024. május 28-án megrendezett K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn, Budapesten.  Az 5-6 korcsoportból 700 csapat közül került be az intézmény csapata a végső megmérettetésre, tette közzé az iskola a közösségi oldalán. Az eredmény elismerésre méltó. Ahogyan olvashatjuk a bejegyzésben:

"A 8. helyett hoztuk el a Bad Girlek csapatával, akik az 5.a osztályba járnak. A csapat tagjai: Ludik Emma, Máté Annabell, Pintér Dorka ,Miklán Anna, Szüsz Maja.

Fotó: Dózsa iskola FB-oldala

A kislányok remekül helytálltak, és mivel jövőre lesznek 6-osok, megfogadtuk, hogy akkor is részt fogunk venni a döntőn és elindulunk minden pénzügyi versenyen ezen kívül. Nagyon jól éreztük magunkat. A rendezők részéről a fogadtatás, a vendéglátás kifogástalan volt Annak ellenére, hogy nem dobogón végeztünk, a nyeremény fejenként egy digitális rajztábla volt, aminek nagyon örülünk.

Felkészítőjük: Szentkuti Andrea"

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában