Útépítés

2024.09.03. 13:00

Forgalomkorlátozások az M6-os és M8-as autópályán Dunaújváros térségében

Duol.hu

Fotó: Körmendi Erzsébet

Útépítés zajlik az M6-os autópályán, azonban a terelés megváltozott. A Budapest felé vezető oldalon, a 27-es és 23-as km között mindkét sávot lezárták, most csak a leállósáv járható. Ezzel egyidőben, a 25-ös km-nél fekvő Százhalombatta észak csomópont le- és felhajtó ágát is megnyitották a főváros irányába.

Fotó: Körmendi Erzsébet

Szintén burkolatfelújítás miatt lezárták az M6-os autópálya, Pécs felé vezető oldalát, az 56-os és a 61-es km között Adony/Perkáta és Kulcs/Rácalmás csomópontok között. A forgalom a Budapest felé vezető oldalon, egy-egy sávon halad.

Fotó: Körmendi Erzsébet

Az M8-as autópályán is folytatódik az aszfaltozás a Dunaföldvár / Dunaújváros csomópontban a 76-os és a 78-as km között, csak a terelés módja változott. Az M6-os autópálya felé tartó le- és felhajtó ágat megnyitották. A forgalom jelenleg a leálló sávon, illetve a 6-os főúti körforgalmon keresztül halad.

További információkat az esetleges változásokról, nem tervezett aktuális napi munkavégzésekről és korlátozásokról az utinform oldalán talál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában