Színvonalas programokkal várják az érdeklődőket

22 órája

Ingyenes Családi és Nyílt Nap az Ambrózia Parkban

Izgalmas programokkal, felejthetetlen élményekkel vár mindenkit Dunaújváros színes családi eseménye, az Ambrózia Park Nyílt és Családi Nap! Szeptember 22-én 10 órától egészen 18 óráig, a kicsik és nagyok számára egyaránt rengeteg érdekes program és élmény lesz elérhető azzal a céllal, hogy a családok egy tartalmas napot tölthessenek együtt a szabadban – tájékoztatta lapunkat Pető Zsolt, a szervező Euroshow Kft. ügyvezető igazgatója. Kérdésünkre azt is elmondta, hogy a rendezvény lebonyolítását az árvízi helyzet nem befolyásolja.

Duol.hu

Fotó: DH

Színvonalas gyerek és felnőtt programok

Az esemény fő attrakciói közé tartozik az interaktív kamion, ahol a látogatók különböző technikai és játékelemekkel ismerkedhetnek meg, a szelfi automata, ami által mindenki megörökítheti a nap legvidámabb pillanatait. A kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt remek kikapcsolódást kínál a sportszer- és társasjáték kölcsönző, ahol mindenki találhat valami érdekeset, legyen szó egy jó társasjátékról vagy éppen egy szabadtéri sporteszközről. A vidám hangulatról továbbá egy hatalmas ugrálóvár gondoskodik, ahol a legkisebbek kedvükre ugrálhatnak és szórakozhatnak. Akik inkább a kihívásokat kedvelik, azoknak kihagyhatatlan a csocsóbajnokság, ahol a legügyesebb csapatok mérhetik össze tudásukat, és persze az arcfestő és csillámtetoválás standjainál is érdeklődhetnek azok, akik egy kicsit feldobnák a napjukat egy színes mintával. A környezetvédelem fontosságára is hangsúlyt fektetünk, ezért a "Mentsük meg a Földet" interaktív környezetvédelmi óriás társasjáték várja az érdeklődőket. Ez a játék különösen hasznos a gyermekek számára, hiszen játékos formában tanulhatnak a környezetvédelem fontosságáról, a fenntarthatóságról, és arról, hogy hogyan tehetnek ők is a bolygónk megóvásáért. 

Fotó: DH

Dunaújvárosi olimpikonok, neves előadók

A nap folyamán nem maradunk színpadi programok nélkül sem. A dunaújvárosi olimpikonokkal folytatott beszélgetés során a látogatók 14 órától bepillantást nyerhetnek a versenyzők életébe, élményeikbe és kihívásaikba, amikkel az olimpiai játékokra való felkészülés során szembesültek. Az ilyen inspiráló történetek mindenkit arra ösztönözhetnek, hogy kövessék az álmaikat, és sose adják fel a céljaikat.

Az ország egyik legnépszerűbb humoros formációja, az Irigy Hónaljmirigy 16 órától lép színpadra. A koncert garantáltan jókedvet és nevetést hoz mindenki számára, hiszen az együttes fergeteges paródiáival és zenés előadásaival mindig mosolyt csal a közönség arcára.

Fotó: DH

Gasztrokaland

Az esemény alatt a street food standoknál ízletes ételek és italok várják a résztvevőket. A változatos kínálatban mindenki talál kedvére való falatot, legyen szó egy klasszikus hamburger menüről, egy frissítő limonádéról vagy éppen valami különleges desszertről.

A rendezvény helyszíne könnyen megközelíthető, parkolásra pedig a főbejárat előtti parkolóban,  van lehetőség, illetve a helyszín - kis sétával - gyalog is könnyen megközelíthető a Dunaújváros Sportcsarnok felől. (Az Ambrózia parknál a Duna felöli parkolására az áríz miatt nincs lehetőség.) A részvétel mindenki számára ingyenes, azonban a belépés regisztrációhoz kötött. Ezt előzetesen online vagy a helyszínen is elvégezhetik az érdeklődők, így biztosítva, hogy mindenki kényelmesen bejusson a programokra.

Az esemény lebonyolítását a szervezőktől kapott információk szerint - jelen állás szerint - az árvízi helyzet nem befolyásolja.

Fotó: DH

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában