Kovács Barnabás próbajátékon szerepel a Twente együttesénél

2019.12.10. 21:25

A holland élvonalba igazolhat!

Dobos Áron tavalyi klubcseréjét követően újabb fiatal magyar játékos kerülhet élvonalbeli holland klubhoz.

Gróf András

A Dunaújvárosi PASE labdarúgója, Kovács Barnabás a napokban próbajátékra utazott az FC Twente együtteséhez. Az újvárosiak NB III-as csapatában az őszi szezonban húsz bajnoki és három kupamérkőzésen lépett pályára a tizenhét éves játékos. Ezeken a találkozókon három gólt szerzett. Korához képest rendkívül érett játékot produkált, bár voltak időszakok, amikor kicsit „belefáradt” a felnőttfutballba. Barnabás erénye egyértelműen az előre való játék. Technikailag képzett, megfelelő gyorsasággal rendelkezik és a rúgótechnikája is átlagon felüli. A középpályáról indulva képes több védőt is átjátszani.

Kovács Barnabás óriási lehetőség előtt állhat
Fotó: Stars & Friends H.

Ezen a héten az első osztályú FC Twente korosztályos csapatánál térképezik fel a tudását. A hírek szerint az első edzéseken rendkívül pozitív benyomást tett a holland klub szakmai stábjára. Mindenféleképpen kedvező előjel, hogy az ő menedzsere is az a Vörösbaranyi József, aki az elmúlt esztendőben Dobos Áron Fortuna Sittardhoz történő átigazolásában is tevékeny szerepet vállalt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában