Kispálya

2024.08.30. 17:12

A Karmacsi Autóé lett a szuperkupa

A DLSZ Arénában csütörtökön rendezték meg a dunaújvárosi szuperkupa döntőt, amelyben a 2023/2024-es Markó Lajos városi kispályás labdarúgó-bajnokság első helyezettje, a Karmacsi Autó csapata mérkőzött meg a XXII. Dunaújváros Kupa győztes Jóbarátok Ködi Generál gárdájával.

Gróf András

A rekordbajnok Karmacsi újabb trófeát zsebelhetett be

Fotó: DLSZ/Ihász Martin

A találkozó előtt Mészáros István a DLSZ versenybizottságának elnöke elmondta, hogy a szuperkupa a dunaújvárosi kispályás futball egyik ékköve és egyben hagyományos idénynyitó mérkőzés. 

A második helyezett Jóbarátok Ködi Generál
Fotó: DLSZ/Ihász Martin

Karmacsi Autó – Jóbarátok Ködi Generál 4-2 (2-0)

Vezette: Nagy László.

Karmacsi Autó: Hodula K. – Tihanyi, Szalai N., Kővári L., Szalánczi, Vincze D. Csere: Balaskó D., Sarok N., Kuti A.

Jóvarátok Ködi Generál: Cseresnyés – Mazán, Nitsch, Kis Cs., Pribék T., Horváth D. Csere: Szili Sz.

Az összecsapás első felvonásában Vincze Dezső és Kuti András találatával a Karmacsi Autó együttese megnyugtató előnyre tett szert. A folytatásban is a címvédő irányította a játék menetét, és Kővári László és Szalánczi Gergő góljaival tulajdonképpen eldöntötte a mérkőzés sorsát. A Jóbarátok Ködi Generál a hajrában kihasználta az előnyben lévő figyelmének lanyhulását, és a hajrában Kis Csaba révén kétszer is betalált. Ez azonban csak szépségtapasz volt, hiszen a találkozó végén a serleget a Karmacsi Autó vehette át, akiknek ez zsinórban a negyedik, összességében pedig a nyolcadik kupasikerük. 

Fotó: DLSZ/Ihász Martin

A finálé legjobb játékosának járó díjat Vincze Dezső (Karmacsi Autó) érdemelte ki.

A szuperkupát követően a jövő héten rajtol az őszi szezon a 2024/2025. évi városi kispályás labdarúgó-bajnokság ST Solar és Campus csoportjában. 

Az ST Solar csoport első fordulójának mérkőzései: SZP-Asztalos – BKSZ-2316 (09. 03., 20 óra), Labdaérzék – Hangover (09. 05., 20 óra), Gamma Metal Kft. – Apr-Tech FC (09.06., 19 óra). Szabadnapos: Karmacsi Autó. A Campus csoport első fordulójának mérkőzései: Szil-Ker Ablak – Ristorante Azzari-Mirage (09. 02., 20 óra), Jóbarátok – Ködi Generál – Maradék (09. 05., 19 óra), Kemi_ker Kft. – Latinok (09 06., 20 óra). Szabadnapos: Gazdagok és Szépek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában