Miskolci vereség

2 órája

Fejben gyengék az Acélbikák hokisai?

Kétszer került kétgólos hátrányba a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata vasárnap este Miskolcon az Erste Ligában, és a másodikból sajnos már nem sikerült felállnia, így végül 5-3-as vereséget szenvedett a DVTK Jegesmedvéktől.

Agárdy Csaba

Fotó: DVTK Jegesmedvék

DVTK Jegesmedvék – Dunaújvárosi Acélbikák 5–3 (1–1, 3–2, 1–0)

Miskolc, 1045 néző. Vezette: Varjú, Vincze P. T., Vincze D., Gottlibet

DVTK: Praták – Vokla 1, Vojtkó / SZIRÁNYI 1 (1), SZATHMÁRY 1 (1) / Masella, Skrabov / Szalay, Sánta – HUNT (2), PINEO (1), DOYLE 1 / Kulesov, Lövei, Miskolczi / Berdnyikov (2), Bartos (1), Rétfalvi / Trozsák, Csiki, Blasko 1. Edző: Láda Balázs

DAB: Sági Máté – Tóth Gergely, Kluuskeri / Raszkin, SZIASZAK 1 (1) / Faith, Jurkovics / Léhi – MIKKEL JENSEN 1 (1), Zohovs 1, Watkins (1) / Sági Martin, Ritter Z., Hári N. (1) / Sári, Mazzag, Nagy B. / Mathias Jensen, Cseh, Kuminka. Edző: Somogyi Balázs.

Láda Balázs: – A srácok nagyon jól kezdték a mérkőzést. Nagy tempóval az első harmadban beszorítottuk az ellenfelet, helyzeteket alakítottunk ki és fegyelmezetten játszottunk. Annak ellenére, hogy mi diktáltuk a tempót mégis mi kaptunk kiállításokat, ezeket tudnunk kell kezelni. 

Somogyi Balázs: – Nem érdekel, ha 30-40 percig védekeznünk kell egy jégkorongmérkőzésen, legalább gyakoroljuk a védekezést. Ezzel nincs problémám, de azzal van, hogy ha valamit megbeszélünk a mérkőzés előtt, hogy mit ne csináljunk és végül azt csináljuk és abból kapunk három gólt. Ez számomra azt jelenti, hogy fejben gyengék vagyunk, nem figyelünk oda. Minden héten próbálunk valamit fejleszteni, lépésről lépésre haladunk. Lehet, hogy most az a következő lépés, hogy a fejekben rendet rakjunk és hatékonyabbá tegyük a stratégiánkat a jégen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában