Videózás után

2 órája

A meccs, amely közönségszórakoztató volt - képgalériával

Legutóbb a DAB és a Gyergyói HK jégkorongcsapata találkozott az Erste Ligában. Nagyszerű meccs volt.

Agárdy Csaba

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A dunaújvárosiak fiatal, juniorkorú játékosokkal megtűzdelt együttese, hatalmas küzdelemre kényszerítette a liga legnagyobb költségvetésével rendelkező erdélyi alakulatát. A gyergyószentmiklósiak csak hosszabbításban tudták legyőzni az Acélbikákat. Közönségszórakoztató meccs volt. 

meccs
Remek meccs volt, a szurkolók jól szórakoztak
Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

Hosszabbításos meccs

DAB – Gyergyói HK 
3–4 (0–2, 2–1, 1–0, 0–1) – hosszabbítás után
DAB: Tóth B. – Tóth G. (1), Kluuskeri, Sági Martin, Zohovs 1, Watkins – Sziszak 1, Raszkin, Mikkel Jensen (2), Ritter, Hári 1 – Jurkovics, Léhi, Sári, Mazzag, Kuminka – Mathias Jensen, Cseh. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Somogyi Balázs így értékelt a mérkőzés után: – Volt délelőtt egy videózásunk, ahol próbáltuk hangsúlyozni a taktikát. Erre szombaton nem volt lehetőségünk, mert többen is kisebb sérüléssel bajlódnak, így ők és a több jégidőt kapó játékosok kaptak egy kis pihenőt. Szerencsére azt kaptuk vissza a srácoktól, amit mutattunk nekik. Csapatként összeálltunk, végre azt láttam, hogy mindenki képes egy lapra feltenni bármit, harcoltunk, csúsztunk-másztunk a korongokért, a fiatalok, az idősebbek, mindenki. Ez ellen a Gyergyó ellen itthon tartani egy pontot, mindenféleképpen pozitívum, szóval ezen az úton kell mennünk tovább, erre lehet és kell építeni, megyünk tovább, és soha nem adjuk fel.

Markus Juurikkala, a Gyergyó edzője: – Meglehetősen jól kezdtük az első harmadot, jó energiával álltunk bele a játéka, azt tettük, amit tennünk kellett, és nem sok lehetőséget adtunk a DAB-nak. A második viszont nagyon rossz volt, nem azon a szinten játszottunk, amin kellett volna. Nem tudom miért, ezen mindenképpen el kell gondolkodnunk. A harmadik harmad jobb volt, de többet kell dolgoznunk a gólért, jobban kell takarnunk, megnyerni a párharcokat, bemenni a kapu elé, hogy bepattanjon egy pakk. A győzelem azonban győzelem, elvittünk két pontot, és örülünk annak, hogy megmaradt a győzelmi sorozatunk, de sok munka áll még előttünk.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában