Bejelentés

2 órája

Egy percet nem játszott, távozik a DKKA légiósa

Közös megegyezéssel szerződést bontott a DKKA és a lengyel jobbátlövő Paulina Masna. A légiós egy percet nem tudott játszani a Kohászban.

Gallai Péter

Paulina Masna a Lublintól érkezett, de nem tudott bemutatkozni Dunaújvárosban

Fotó: PAP/Karol Zienkiewicz

A Dunaújvárosi Kohász egyik nyári érkezője volt a 31 éves, 175 centi magas rutinos jobbátlövő, Paulina Masna, aki hazájából, az MKS Lublin csapatától tette át a székhelyét Dunaújvárosba. Masna a Lublinnal az Európa Liga csoportkörében szerepelt, ahonnan végül nem jutottak tovább. Neki nem ez volt az első külföldi szereplése, korábban Romániában és Svédországban is kézilabdázott már. Sajnos Dunaújvárosban egy percet nem tudott a bajnokságban.

egy percet nem
Paulina Masna egy percet nem játszott a bajnokságban a DKKA mezében
Fotó: DKKA

Azonban sérülés miatt eddig egyetlen percet sem játszott a bajnokságban, s mint kedden este a DKKA közleményéből kiderült, már nem is fog a dunaújvárosi klub színeiben. Ugyanis a lengyel légiós közös megegyezéssel távozik a klubtól, ezzel pedig lezártnak tekintik a további kommunikációt is az ügyben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában