Segítség

3 órája

A Sallai által dedikált mezre kedden estig lehet licitálni

A székesfehérvári Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány több jótékonysági akcióját, gyűjtését is támogatta már a DKKA női kézilabda-egyesülete, több más dunaújvárosi csapattal egyetemben. A Sallai Nikolett által dedikált válogatott mezre október 22-ig, kedden este 20 óráig lehet licitálni.

Gallai Péter

Sallai Nikolett ajánlott fel az alapítvány számára egy dedikált válogatott mezt

Fotó: Ihász Martin

A jótékonysági szervezet és a dunaújvárosi klub kapcsolata már több éves múltra tekint vissza, a vezetők és játékosok több alkalommal is ajánlottak fel mezeket, sportrelikviákat az alapítványnak árverésre, az így befolyó pénzből beteg gyermekeket, rászoruló, nehéz sorsú családokat, illetve állatmenhelyeket támogattak. Illetve a Jószolgálati Otthon javára is gyűjtöttek több száz kiló tartós élelmiszert. Most újabb segítséget kaptak a Kohásztól, egy Sallai Nikolett által dedikált magyar válogatott mezt ajánlanak fel árverésre. A befolyt összegből ezúttal hátrányos helyzetben lévő gyermekek karácsonyát szeretnék szebbé varázsolni.

Sallai
Sallai Nikolett dedikálta a válogatott mezt
Forrás: Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány

 

Az aukció október 22-én 20 óráig tart, ajánlatokat tenni az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány facebook oldalán megjelent poszton keresztül (ITT) lehet. Október 21-én délben 28 ezer forintnál járt a licitálás, a tétet háromezer forinttal, vagy ennek többszörösével lehet emelni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában