Hirdetés

2024.08.23. 08:52

A hátizsákok könnyedén a vonzó szettek részeivé tehetőek? Igen!

A hátizsákok hosszú utat jártak be, mire eljutottak a praktikus iskolai kelléktől a divat világában betöltött ikonikus szerepükig. Napjainkban már nem csupán a funkcionalitásról ismertek, hanem a stílusosságukról is. Pontosan ezért a megfelelő ruhadarabokkal kombinálva elegáns és trendi megjelenés érhető el a közbenjárásukkal.

PR cikk

Forrás: ccc.eu/hu

Melyik az a tulajdonság, ami a legtöbbet nyom a latba?

A hátizsákok rendkívül sokoldalú kiegészítők, amelyek szinte minden stílushoz passzolnak. A CCC széles választékából kiszemelt modellel könnyedén variálható a fellépés egésze, akár hétköznapi viseletről, akár elegánsabb összeállításról van szó. Egyszerű, minimalista ruhához tökéletesen illeszkedik egy letisztult vonalvezetésű, bőrből készült modell, míg egy bohém stílusú, virágos ruha mellé egy színes, mintás verzió is remek választás.

A nyári ruhák légies könnyedsége és a hátizsákok praktikussága remekül kiegészítik egymást. Egy lenge, pamut- vagy lenvászon ruha visszafogott, természetes anyagból készült zsákkal kombinálva kétségtelenül pazar összeállítás mondjuk egy városi sétához vagy egy laza nyári naphoz. A CCC online felületén böngészhető variánsok színét, illetve anyagát megéri közös nevezőre hozni a kiszemelt ruha paramétereivel: a natúr, földszínek kifejezetten jól mutatnak. A szalmakalap és a napszemüveg pedig még jobban fokozhatja az amúgy is szemrevaló összhatást.

Forrás: ccc.eu/hu

A fúziós divatnak is hála már a trendhatárvonalak elmosódtak!

A hátizsákok az utóbbi években beléptek a formális öltözködés világába is. Egy elegáns, jól szabott ruha és egy bőr hátizsák párosa kifinomult és modern megjelenést eredményez. A bőr modellek kiváló alternatívát kínálnak a hagyományos kézitáskák helyett, hiszen praktikusak, mégis stílusosak.

Lényeges, hogy a kiszemelt típus egyszerű, letisztult dizájnnal rendelkezzen, és ne tartalmazzon túl sok díszítést, hogy ne vonja el a figyelmet a ruha eleganciájáról. Az ilyen összeállítás tökéletes választás egy üzleti megbeszéléshez vagy egy irodai naphoz, ahol a kényelem és a professzionális fellépés megléte egyaránt elengedhetetlen. A hétköznapi szettekhez olyan természetességgel passzol a hátitáska, mint amilyen magától értetődő a funkcionalitása. Egy egyszerű pamutruha, amihez egy sportosabb, vászon modell párosul laza és kényelmes kisugárzást borítékol. Ez az a szett, ami nagyszerű bevásárláshoz, sétához vagy baráti találkozóhoz. A hátizsák praktikus oldala itt igazán kidomborodhat, hiszen könnyen elfér benne minden szükséges holmi, miközben a stílusosságot sem kell feláldozni.

Forrás: ccc.eu/hu

És ha már a trendiségnél tartunk: a maxiruhák és zsákok variálása nem akármennyire vagány út. Egy hosszú, lágy esésű maxiruha eleganciát sugároz, ami a táska közbenjárásával könnyedén modernné és fiatalossá varázsolható. A maxiruhákhoz érdemes kisebb, finomabb modellt választani, amely nem terheli túl az összképet, hanem inkább harmonizálja azt. A bohém életstílus kedvelői is jó, ha résen vannak. Egy színes, mintás ruha és egy hozzá passzoló zsák az egyedi összhatás záloga. A bohém stílusban a részletek és az anyagok keverése kifizetődő taktika, így megéri preferálni a hímzett, rojtos vagy éppen gyöngyökkel díszített fajtákat. A természetközeli anyagok és a kézzel készült elemek nagyon beleillenek a képbe. A CCC üzleteiben akár személyesen is ki- és felpróbálhat a komplett szett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában