Magyar Falu

2 órája

Aszfaltozás két előszállási utcában is

Körmendi Erzsébet

Forrás: Kanik Péter Fb-oldala

Örömmel osztotta meg Kanik Péter, Előszállás polgármestere a közösségi oldalán, hogy a község két utcája is aszfalt burkolatot kap hamarosan. A tájékoztató szerint: 

"Múlthéten elkezdődött a Bem utca szilárd burkolattal való ellátásának előkészítése ezzel párhuzamosan hamarosan a Cifrakert utcában is elkezdődnek a munkafolyamatok. A kivitelező ezen munkálatok elvégzése után kezdi meg az aszfaltozást."

Forrás: Kanik Péter Fb-oldala

A kivitelező tájékoztatása szerint a Bem utcában munkaidőben - 7 óra és 16 óra között - a munkagépek mozgása miatt a közlekedés korlátozva lesz. A beruházás várhatóan november 15-ig tart. A polgármester a Bem és a Cifrakert utcákban lakók, valamint az arra közlekedők türelmét kéri az építési munkálatok idejére. 

Forrás: Kanik Péter Fb-oldala

Információink szerint a két utca aszfaltozása a Magyar Falu Program keretében valósul meg, a fejlesztésre a korábbi ciklusban nyert el támogatást Előszállás önkormányzata. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában