Foci

2 órája

Az újabb rácalmási bravúr az első sikert érte - képgalériával

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság III. osztályának keleti csoportjában a sereghajtó Rácalmás hátrányból fordított a második helyezett Ráckeresztúr ellen. Ez bravúr volt a javából, megérdemelten gyűjtötte be első győzelmét a csapat a szezonban.

Horváth László

Az utolsó Rácalmás a második helyezett ellen nyert

Fotó: Horváth László

Az előző körben is bravúrt ért el a Rácalmás, amikor a listavezető Szabadegyházával játszottak döntetlent. Most még ezt megfejelték, hiszen fantasztikus teljesítménnyel felülmúlták a második helyezettet. A Kulcs viszont nem volt ennyire szerencsés, Szabadegyházára látogatott Ócsai Norbert legénysége, ahol sima vereséget szenvedett.

bravúr
Az újabb bravúr már győzelmet ért a Rácalmásnak
Fotó: Horváth László

Bravúr a Rácalmástól

Rácalmás – MPF Ráckeresztúr 3–1 (0–1)

Rácalmás: Berek – Nagy (Gergelyfi 46.), Pinte, Zsiga, Jeney (Czinkon 3.), Horváth (Rácz 84.), Juhos, Hornyák, Pinte, Molnár, Balogh (Herczeg 89.). 

Az első félidő 7. percében  Pintér távolról jól eltalált lövésével szerzett egygólos előnyt a Ráckeresztúr. Ezzel azonban el is fogyott a vizitálók puskapora. A hazai csapatnak a szünetig volt egy lesgólja, amit Koczka László játékvezető nem is adott meg. 

A pihenőt követően alaposan megváltozott a játék képe, és a Rácalmás két remek találattal és egy büntetővel , tizenkét perc alatt megfordította a meccset. Horváth a 63. és 69. percben volt eredményes, majd Hornyák a 75. percben talált be. A vendéglátók megérdemelten győzték le az elfáradt ráckeresztúriakat.

Szabadegyháza – Kulcs 4–1 (2–1)

Kulcs: Herczog – Balla, Timót, Cseresnye, Godó, Ócsai N., Kozma (Ócsai G. 76.), Herczog (Gallai 83.), Plézer, Horváth, Virág. 

Csak egy szépítő találatra futotta a Duna-menti csapat erejéből. A szünet előtt a 44. percben Godó kozmetikázta a félidőre az eredményt. A szusszanás után már csak a vendéglátók találtak be a kapuba, így alakult ki a végeredmény.

A bajnokság állása

H. CsapatM.Gy.D.V.LG.KG.GK.P.
1.SZABADEGYHÁZASZABADEGYHÁZA65102882016
2.MPF-RÁCKERESZTÚRMPF-RÁCKERESZTÚR64021011-112
3.BESNYŐBESNYŐ62131319-67
4.PUSZTASZABOLCSPUSZTASZABOLCS6204171436
5.KULCSKULCS62041019-96
6.RÁCALMÁSRÁCALMÁS6123916-75

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában