Kispályás labdarúgás

2024.08.21. 21:00

A Betyárok betyárok voltak

A Betyárok együttesének sikerével zárult a DLSZ Arénában kedden megrendezett V. Augusztális Foci Kupa, amellyel Magyarország állami ünnepe előtt tisztelegnek az amatőr kispályás labdarúgócsapatok.

Gróf András

A tornára nyolc együttes nevezését fogadták el a szervezők, amelyeket két négycsapatos csoportba osztottak. A csoportmeccsek reggel nyolc órától fél egyig tartottak, amelyeken az együttesek az elődöntőt jelentő első két helyért küzdöttek. Az „A” jelű kvartettből a Betyárok és a Szil-Ker Ablak, míg a „B” csoportból a Jóbarátok Ködi Generál Kft., és a Mirage-Ristorante Azzari csapatai jutottak be a legjobb négy közé. A hetedik helyért a Bro gárdája 7-4-re verte a Tour Mix csapatát, míg az ötödik BKSZ 7-2-re diadalmaskodott verte a Gamma Metal Kft. együttesét. A döntőbe jutásért Betyárok 4-0-ra verték a Mirage, míg a Jóbarátok 1-0-ra a Szil-Ker Ablak csapatát. A bronzmeccsen a Mirage-Ristorante Azzari 3-1-re legyőzte a Szil-Ker Ablakot, míg a fináléban 2-2-es döntetlent követően hétméteresekkel a Betyárok diadalmaskodtak Az V. Augusztális Foci Kupa végeredménye: 1. Betyárok, 2. Jóbarátok Ködi Generál, 3. Mirage-Ristorante Azzari, 4. Szil-Ker Ablak, 5. BKSZ, 6. Gamma Metal Kft., 7. Bro, 8. Tour Mix.
Különdíjasok: Varga Milán (Jóbarátok-Ködi Generál) legjobb játékos, Gulyás Tibor (Szil-Ker Ablak) legjobb kapus, Rabijász Dávid (Betyárok) gólkirály. Danó Dominik (Betyárok) Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség + díj, Palotai Márk (Mirage-Ristorante Azzari) Miklós István díj és Carissa díj. GA

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában