Torna

2024.09.14. 10:00

Kovács és Czifra nélkül a DKSE a szuper csb második fordulójában

A fővárosi Központi Tornacsarnokban szombaton rendezik meg a Waberer’s férfi és női szuper csapatbajnokságának második fordulóját.

Gallai Péter

Mayer Gréta és Makai Lilla minent meg fog tenni a jó eredményért

Fotó: DKSE

A versenykiírásnak megfelelően egy csapatot felnőtt, ifjúsági, valamint kadet tornászok alkotnak. Az első kört, amit még március végén rendeztek meg, a Dunaújvárosi Központi Sportegyesület A jelű együttese nyerte meg 151 ponttal a Ferencváros (137,200 pont), valamint a DKSE B (135,500 pont) gárdája előtt.

Ezúttal nem a legerősebb összeállításban lépnek szerhez az újvárosiak, ugyanis Kovács Zsófia újabb műtéti beavatkozása után rehabilitációját tölti, míg a párizsi olimpián szerepelt Czifra Lilire szintén kisebb orvosi beavatkozás vár. 

Draskóczy Imre, a nők szövetségi kapitánya a szövetség tájékoztatójában elmondta, az olimpiai résztvevők közül csak egy versenyzőt láthat a közönség, Székely Zóját. Bácskay Csenge ugyan egészséges, folyamatos fejlődésben van, de az Amerikai Egyesült Államokból nem tér haza.

A szakember kiemelte, a Dunaújváros a szokásoshoz képest gyengébb összeállításban indul, de a klub nagyon jó adottságokkal rendelkezik, biztos abban, Mayer Gréta és Makai Lilla mindent megtesz majd a sikerért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában