Esélyesség

2 órája

Tarolás várható Budapesten

A szerdán aratott nagy különbségű győzelem után szombaton ismét bajnoki meccs vár a DFVE női vízilabdázóira. Az erőviszonyok ismeretében újabb tarolásra van kilátás az újonc ellen.

Gallai Péter

Mahieu és csapata az újonc KSI vendége lesz

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A női vízilabda-bajnokság nyitányán a legnagyobb különbségű sikerrel kezdett a dunaújvárosi csapat a Szentes otthonában, kiütéses 21-4-es győzelem lett a vége. Nem sok pihenő jutott a lányoknak, bár lehet, egy edzésen jobban elfáradnak, ugyanis szombaton délelőtt már a második fordulóban lesz érdekelt az együttes, szintén idegenben, az újonc KSI otthonában délelőtt 11.30 órakor a budapesti Komjádi uszodában. Az ellenfél is nagy vereséggel kezdte a szezont, őket a címvédő UVSE 20-6-ra győzte le - azaz mondható, itt is tarolás lett a meccsből.

tarolás
Maczkó Lilla jó teljesítményével is el tudja bizonytalanítani az ellenfelet, aztán jöhet a tarolás
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Azaz, ezúttal is toronymagas esélyesnek számítanak a dunaújvárosiak, ráadásul a KSI keretét nagyon fiatal játékosok alkotják, akik kérdés, meddig tudják egyáltalán tartani a lépést a DFVE alakulatával. 

A forduló további párosítása: Szeged - Ferencváros, III. Kerületi TVE - BVSC, Szentes - Eger, UVSE - Tatabánya.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában