Dobogók

2024.06.13. 18:00

Remekeltek a tornász fiúk a szezon zárásán

Véget ért a tavaszi versenyszezon a Dunaújvárosi KSE torna szakosztály férfi szakágának. Az utolsó megmérettetésekről is remek eredményekkel, érmekkel térhettek haza a fiatalok.

Gallai Péter

Serdülő kezdő egyéni: Karsai Zsombor (4.), Püspök Áron (1.), Gulybán Erik (8.), Barcsi Kristóf (5.)

Fotó: DKSE

A szezon végi hajrában is kiváló eredményeket értek el a dunaújvárosi klub fiataljai, Varga Gyula edző vezetésével. A DKSE a serdülő kezdő és haladó, illetve gyermek kezdő és haladó csapatbajnokságok második fordulójában Budapestben lépett a szerekhez még május végén. 

  • A serdülő kezdő vidék kategóriában a DKSE-t képviselő Püspök Áron, Barcsi Kristóf, Gulybán Erik a Győrrel alkotott közös csapattal az élen végzett. 
  • A gyerek korcsoportban is DKSE elsőség született  Herczog Donát, Ellenberger Benett, Heftner Zoltán, Vajai Tamás, valamint Oszlányi Kende jóvoltából.
Fotó: DKSE
  • Az egyéni összetettben is taroltak a dunaújvárosi fiúk. Püspök Áron serdülő kezdőben szerzett aranyérmet, Karsai Zsombor negyedik, Barcsi Kristóf ötödik, Gulybán Erik nyolcadik lett. 
  • A gyerek kezdőben pedig kisajátította a dobogót a DKSE, itt Herczog Donát diadalmaskodott, mellette Ellenberger Benett, valamint Heftner Zoltán állhatott fel a dobogó második és harmadik fokára.  A hatodik helyen Vajai Tamás végzett.
  • Gyerek haladóban Ádám Zlatan hetedik helyen zárt, Bernáth Donát a nyolcadik, Szalóki Szabolcs pedig a tizedik pozícióban.
Gyerek haladó egyéni bajnokság: Bernáth Donát (8.), Szalóki Szabolcs (10.), Ádám Zlatan (7.)
Fotó: DKSE

Szintén Budapesten, a Honvéd szervezésében rendezték meg június elején a XVIII. Mackó Kupát, gyermek kezdő korosztályban. A megméretettésen a tizenegy csapat közül a Dunaújvárosi KSE a második helyen végzett 191,850 ponttal, a győztes pedig a Ferencváros lett 192,450 ponttal. A DKSE együttesének tagja volt Oszlányi Kende, Vajai Tamás, Gál Máté, Herczog Donát, Heftner Zoltán, Ellenberger Benett. 

A budapesti Mackó Kupán szerepelt csapat második helyen végzett a Vajai Tamás, Gál Máté, Ellenberger Benett, Heftner Zoltán, Herczog Donát, Oszlányi Kende összeállításban 
Fotó: DKSE

Ami pedig az egyéni összetett eredményeket illeti. A 2015-ös korosztályban második, ezzel ezüstérmes lett Herczog Donát, a harmadik pedig Heftner Zoltán, a negyedik Ellenberger Benett, a tizenegyedik Oszlányi Kende. A 2016-os korosztályban bronzérmet szerzett Vajai Tamás, a tizenegyedik pedig Gál Máté lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában