Fair play

2024.06.11. 15:00

Sportszerűségben a legjobbak

A 2023/2024-es idény végeztével a Fejér Vármegyei Labdarúgó Szövetség elkészítette és közzétette a fair play rangsorokat.

Gallai Péter

A felnőtt III. osztály déli csoportban a Kulcs végzett az első helyen

Fotó: Horváth László

Mindegyik felnőtt osztályban, illetve az utánpótlás bajnokságokban is kihirdették az első három helyezetettet.
A körzetünkhöz tartozó települések közül a felnőtt II. osztály déli csoportban a Baracs végzett a második helyen. A III. osztály déli csoportjában pedig a Kulcs nyert, azaz ők voltak a legsportszerűbben futballozó csapat. A női bajnokságban a Baracsé lett a harmadik hely. 

Ami az utánpótlást illeti, az U19 II. osztály északi csoportban az adonyiak lettek a másodikak, míg a déliben a baracsiak végeztek zártak ebben a pozícióban, őket pedig a kulcsiak követték a képzeletbeli dobogó harmadik fokán.

Az U16-os déli csoportot a Mezőfalva végzett az élen, az U15-ös bajnokságban felsőház déli csoportjában a Rácalmás nyerte meg ezt a versenyt. Az alsóház déli csoportjában második a Baracs, a harmadik pedig az Előszállás együttese. Az U13-as korosztályban a keleti csoportban elsőként zártak a nagyvenyimi fiatalok.

Az öregfiúk bajnokságban is eredményt hirdettek. Itt a keleti csoportban végzett az élen a Baracs alakulata, őket pedig az Adony követte a fair play versenyben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában